jouw wetenschapsgids in de hoofdstad

jouw wetenschapsgids in de hoofdstad

weKONEKT.week 2024

Les in het Vlaams Parlement, studiebezoek bij Belfius, yoga in Bozar, workshop in de KBR, of gegidste wandeling door een Brusselse wijk, … ? Dit jaar trekken we opnieuw de stad in tijdens de weKONEKT.week van maandag 25 tot en met vrijdag 29 maart 2024.

Als urban engaged university wil VUB, samen met ULB en EhB, studenten verbinden met de rijkdom, complexiteit en schoonheid van Brussel. Tijdens de zevende editie van de weKONEKT.week organiseren we een breed aanbod aan lessen, excursies, workshops en andere (les)activiteiten in en met Brussel. Dat doen we in samenwerking met onze universitaire gemeenschappen en partners*.

Draag jij graag bij tot dit project? Heb jij een activiteit in, met of voor Brussel dat je wil realiseren? Wij nemen jouw initiatief graag op in het programma van de weKONEKT.week 2024. Ook gaan we graag mee op zoek naar een enthousiaste partner of inspirerende locatie. Contacteer ons via info@wekonekt.brussels met jouw voorstel of vraag.

*Met veel drive en goesting slaat de weKONEKT.week 2024 trots de handen in elkaar met Semaine d’Innovation Pédagogique en Medialab week.

Info & Tickets

Locatie