jouw wetenschapsgids in de hoofdstad

jouw wetenschapsgids in de hoofdstad

Play.NU Architectuuratelier

Dit najaar wijden A+ Architecture in België en Bozar een monografische tentoonstelling aan het architecturale werk van het bureau NU architectuuratelier. Deze retrospectieve maakt deel uit van een reeks tentoonstellingen die in 2019 zijn begonnen en zijn gewijd aan Belgische architectuurpraktijken die de afgelopen jaren internationale aandacht hebben getrokken.

De tentoonstelling “Play” biedt een totaalervaring met een speelse aanpak. Volwassenen en kinderen worden uitgenodigd om te experimenteren met meubelstukken uit projecten ontworpen door NU architectuuratelier. Hun werkmethodologie wordt verteld aan de hand van deze selectie van objecten en een verscheidenheid aan grafische documenten. Zo wekt de tentoonstelling interesse voorbij de grenzen van de discipline.

NU architectuuratelier, onder leiding van Armand Eeckels en Halewijn Lievens, is een onderzoeksstudio voor architectuur en design. Hij hanteert het bureau een empathische, met als doel een kwalitatieve bijdrage te leveren aan onze sociale en ruimtelijke omgeving.

Locatie