jouw wetenschapsgids in de hoofdstad

jouw wetenschapsgids in de hoofdstad

Aan de kant Wtnschp, hier komt Wetenschap Brussel!

We zijn vandaag volledig in het nieuw: nieuw logo, nieuwe naam, nieuwe identiteit! Hoezo? Het is toch nog geen nieuwjaar? De hashtag #newyearnewme is toch nog helemaal niet trending? Dat klopt, maar waarom zouden we wachten op het nieuwe jaar om onszelf te heruitvinden als we het gewoon nu al kunnen doen? Het oude Wtnschp-team stelt je daarom graag voor:

Waarom?

Waarom niet? Na bijna 10 jaar wtnschp.be, is het tijd om onszelf heruit te vinden. Wetenschap is voortdurend in evolutie, dus evolueren wij mee. Hoewel de liefde voor wtsnchp groot was, merkten we dat het voor ons de lading niet meer dekte.

Onze missie is duidelijk en inclusief. We streven ernaar wetenschap en het kritisch denken te delen met iedereen. Ongeacht opleidingsniveau, afkomst, leeftijd of geslacht. Wetenschap Brussel wil dé plek worden voor populaire wetenschap, waar iedereen een deel kan uitmaken van de wetenschappelijke wereld.

En bij die nieuwe, duidelijke missie hoort uiteraard ook een nieuwe naam, logo én website. Die mee zijn met hun tijd.

 

Hoe?

We transformeren van een blog waar je heel veel kennis vond, naar een plek waar je inspiratie vindt. We zijn niet enkel een razend interessante wetenschapsblog, maar bundelen nu ook voor jou de allerleukste, interessantste, spannendste… wetenschapsevenementen in en uit Brussel.

Zo zorgen we ervoor dat jij wetenschap écht kan beleven.

Hou dus zeker deze website en onze social media kanalen in de gaten! Zo blijf je steeds op de hoogte van de niet-te-missen events die te beleven zijn in de wondere wereld van de wetenschap!